Käytössä on 6 kantojyrsintä 4:ssä eri kokoluokassa. Suomen isoin ja pienin kantojyrsin sekä muutama siitä välistä.
Vermeer SC 652 ”Mörkö-kone”. Tälle voimanpesälle ei kantojen koolla ole väliä. Erikoistaitoihin kuuluu syvälle jyrsiminen (jopa 65 cm), jolloin tilalle voi istuttaa uuden puun. Vaikka Möröllä on painoa ja hartioita (leveys 140cm) enemmän kuin pienemmillä sisarilla, niin paripyörien ansiosta se ei turmele pihoja. Nelivedolla se nousee jyrkemmänkin rinteen. Mörkö lähtee monasti Parkanosta liikkeelle, mutta hänet voi tavata missäpäin Suomea tahansa.
Vermeer SC 252 ”Jokapihan höylät”. Näitä sisarussarjalaisia löytyy 3 kappaletta eri puolilta Suomea. Sisukkaalla koneella lähtee kanto kuin kanto, mutta aikaa vain saattaa kulua hieman enemmän kuin isoveljellä. Normaalisti nämä yksilöt voi taluttaa yli 120cm aukosta sisään, mutta paripyörät irrottamalla koneen leveys jää enää 90 cm:n.
Vermeer SC 362 Itä-Suomessa asusteleva ”kantojen surma”… Leveys on samaa luokkaa kuin pikkusisaren 252:n, mutta voimaa ja massaa on kertynyt hieman enemmän. Tämän yksilön reviiri saattaa olla myös välillä melko laaja ja tavataan yleensä tehokkaan puunkaato-osaston mukana.
Husqvarna-kantojyrsin ”Puolieläkeläinen” joka suostuu lähtemään reissuun enää muutaman kerran vuodessa. Monesti paikka on sellainen että hänet täytyy kantaa kannolle, joskus jopa asunnon läpi. Kohde häviää hitaasti mutta varmasti, hikipisaroiden saattelemana. Ei tahdo enää tykätä isoista kannoista, vaikka rehvastelee joskus jyrsineensä jopa metrin halkaisijaltaan olleen koivunkannon.
SC 652 ”Mörkö”.
SC 252, ”Jokapihan höylä”
Husqvarna-kantojyrsin ”Puolieläkeläinen”